Bonno & Esmé

Bonno & Esmé @ Grumpy Dutch

Bonno & Esmé zijn twee creatieve, sterke muzikanten met een rijke achtergrond. Esmé en Bonno vertrouwen elkaar blindelings en dit voel je als luisteraar meteen. Ze zoeken samen bij elk nummer de grens op en maken van elk nummer net even een andere versie dan je al kende, zo houden ze het voor zichzelf en voor de luisteraar spannend!

Met hun fijne, speelse en warme manier van spelen, maken ze van bekende (en soms minder bekende, maar alsnog erg leuke!) popnummers, een net even andere zachte en mooie versie. Geniet, luister en laat je meenemen in de liefdevolle, wonderlijke en muzikale wereld van Bonno & Esmé.

Afgelopen jaren waren zij onder andere te zien op podia van het Patronaat, Paradiso, Haarlem Jazz, Bevrijdingspop, Gebr. de Nobel en de Duycker. Zij betovert de liedjes met haar eigen stemgeluid en hij zorgt voor een prachtige, sterke en warme basis. Dankzij hun muzikaliteit maken zij samen de liedjes magisch!

video's

media

share Bonno & Esmé met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest
Wil je meer informatie over Bonno & Esmé of één van onze andere artiesten? Wil je weten wat Grumpy Dutch voor jouw evenement kan betekenen? Neem dan contact met ons op!
error: De inhoud op deze pagina is beschermd.