GRUMPY. but good

Grumpy Dutch

Grumpy Dutch is een jong en dynamisch bedrijf in de muziek. Kwaliteit staat voorop en alle artiesten die je in ons artiestenbestand vindt, zijn artiesten die daarvoor staan. Ze deden bijvoorbeeld het conservatorium of namen deel aan gerenommeerde talentenjachten zoals The Voice of Holland, De Grote Prijs van Nederland of De Beste Singer-Songwriter.

Lapanouse Music

Grumpy Dutch kan een band of artiest leveren. Maar kan daarnaast een opdrachtgever voor wat de muziek betreft ook alles uit handen nemen. Ons boekingskantoor is onderdeel van het platenlabel Lapanouse Music. Daardoor beschikken wij over alle middelen die bijdragen aan een succesvol optreden en over een eigen muziekstudio in  Hilversum. Ook hebben wij eigen videoapparatuur voor het maken van professionele videoclips. Grumpy Dutch kan alles regelen voor licht, geluid, podium etc. En als extra kunnen wij ook het promotiemateriaal maken, denk aan flyers en posters om uw evenement aan te kondigen.

Uw evenement

Door de samenwerking met Lapanouse Music kan Grumpy Dutch ook eigen composities laten spelen/zingen of muziek ‘op maat’ leveren voor verschillende gelegenheden, zoals een geboorte, een bruiloft, een jubileum of een begrafenis. Tot slot denken wij graag met de opdrachtgever mee om binnen het afgesproken budget een zo goed mogelijk evenement te verzorgen. Klinkt je dat als muziek in de oren?

Cinepartners

Grumpy Dutch @ Cinepartnes

Grumpy Dutch is onderdeel van het samenwerkingsverband Cinepartners. Alles draait bij Cinepartners om creativiteit en het vertellen van een verhaal. We zijn een full-service mediapand waar we met verschillende bedrijven samenwerken. Of het nou om film, tv, muziek of audio gaat, of juist een groots evenement – wij bedenken, produceren, componeren, mixen en faciliteren. En het mooie is, dat doen we samen onder één dak. We hebben verschillende studio’s voor opname en post productie in huis. Klik hieronder om meer te zien van de verschillende partners.

Grumpy Dutch trains professionals
Grumpy Dutch trains professionals

Erkend leerbedrijf

Lapanouse Music en Grumpy Dutch zijn erkend leerbedrijf, aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Stuur ons een bericht voor de actuele stageplaatsen.

ons team

Nieuwsbrief Marc Floor

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Marc Floor en ontvang als eerste exclusieve content en speciale fan-kortingen!