Kayla Aimee

Kayla Aimee @ Grumpy Dutch

Kayla Aimee Moal (2003) zingt al zo lang ze zich kan herinneren. Als klein meisje van drie jaar verzon ze haar eigen liedjes in haar eigen verzonnen taal. In de nummers die Kayla zelf schrijft, wil ze echt een verhaal vertellen. Ook kan ze haar emoties erin kwijt. Kayla: “Daarnaast vind ik ook covers heel leuk om te zingen. Die inspireren mij ook weer om mijn eigen nummers te schrijven.” Alicia Keys is één van Kayla’s grootste voorbeelden. “Die stem en haar nummers, ze bevatten zoveel gevoel en passie.” 

Maar Kayla’s eigen moeder is toch wel haar grootste voorbeeld. “Omdat zij zo’n supermooie stem heeft en een sterke vrouw is die alles kan. Als klein meisje droomde ik al van een carrière als zangeres. Om over de hele wereld te gaan reizen en zoveel mogelijk van het leven te zien. Ik heb al hele mooie dingen mogen doen in de muziek waar ik heel trots op ben.” Zo deed Kayla in 2017 samen met haar moeder mee aan het zangprogramma ‘Jij & Ik’ voor Warchild en zingt ze al haar hele leven op iedere familieverjaardag. Haar Molukse familie heeft haar altijd in haar muziek gestimuleerd en zijn haar trouwste fans.

video's

media

share Kayla Aimee met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest
Wil je meer informatie over Kayla Aimee of één van onze andere artiesten? Wil je weten wat Grumpy Dutch voor jouw evenement kan betekenen? Neem dan contact met ons op!
error: De inhoud op deze pagina is beschermd.