Shop voorwaarden

RETOURNEREN

 Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Stuur een e-mail met uw ordernummer en e-mailadres naar shop@grumpydutch.nl.
Informeer ons over de items die u wilt retourneren. U ontvangt een bevestigingsmail met de verzendingsrichtlijnen zodra de retouraanvraag is goedgekeurd.

Welke artikelen kunnen worden geretourneerd?
U kunt uw artikelen binnen 21 dagen na ontvangst van uw zending retourneren.

Ze moeten in originele staat zijn
Voor kleding, ongewassen en ongedragen
In de originele verpakking met alle labels

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?
De originele verzendkosten worden niet terug betaald.
U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Terugbetaling
De verzendkosten zijn terug te vinden in het hoofdstuk over ‘verzendkosten’. Bij terugbetaling van de bestelling brengen we de verzendkosten in rekening en trekken we dit af van het totale restitutiebedrag.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten, zoals BTW en invoerrechten, van geretourneerde bestellingen. U bent verantwoordelijk voor alle kosten en lasten die verband houden met uw geretourneerde bestelling.

We raden aan om te verzenden met een track en trace code om verloren artikelen te voorkomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vermiste geretourneerde pakketten.

De verwerkingstijd van een retour bedraagt maximaal 14 dagen na ontvangst. Wij nemen na ontvangst contact met u op en betalen u de productkosten exclusief de verzendkosten terug.

Hoe snel krijg ik mijn geld terug?
Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een e-mail om u te informeren dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als de retourzending is goedgekeurd, dan zal de restitutie worden verwerkt, en zal er automatisch een creditering worden toegepast op de oorspronkelijke betaalwijze, binnen 10 werkdagen.

VERZENDINFORMATIE

Verzendinformatie
Levertijden zijn altijd afhankelijk van onze verzend-partner en kunnen beïnvloed worden door drukte of andere externe invloeden.

Al onze bestellingen worden binnen 24 of 48 uur na het plaatsen van de bestelling rechtstreeks vanuit ons NL-magazijn verzonden. Houd er rekening mee dat we bestellingen niet kunnen wijzigen zodra ze zijn verzonden. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Pre-orders
Pre-orders worden verzonden op de datum/in de week die genoemd is op de productpagina. Eventuele vertragingen worden per email kenbaar gemaakt.

Kosten
Wij zijn niet verantwoordelijk voor import- of douanekosten van de verzending van uw bestelling. Controleer de voorwaarden van uw land om te zien of er extra kosten zijn.

Te late of verloren bestellingen
Wanneer u een bestelling plaatst, zorg er dan voor dat u het juiste afleveradres invult. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vermiste pakketten die naar verkeerde adressen zijn gestuurd of die gevraagd zijn om bij de buren of buiten uw huis te leveren.

Elk probleem met bestellingen die betrekking hebben op vermiste of verloren artikelen, dient u in een e-mail aan ons kenbaar te maken via shop@grumpydutch.nl. We starten een onderzoek met de koerier, dus we kunnen geen verloren voorwerpen terugbetalen tot 20 werkdagen na verzending in Nederland en 30 werkdagen voor internationale bestellingen. Onze koerier moet de artikelen als verloren classificeren, voordat we uw artikelen kunnen terugbetalen of opnieuw kunnen verzenden.

Tracering toont ontvangen, maar ik heb mijn bestelling nooit ontvangen
Dit kan gebeuren als er artikelen naar een werkplek worden gestuurd. Meestal is het geleverd aan een ander bedrijf of een collega. Wanneer dit gebeurt kunt u een bewijs van aflevering aanvragen bij de koerier.

Houd er rekening mee dat we getraceerde bestellingen niet terugbetalen als ze als afgeleverd gemarkeerd staan. Wij raden u aan uw artikelen naar een beveiligd adres te sturen.

Mijn bestelling wordt geannuleerd, maar ik weet niet waarom
Wij werken met fraudefilters, die alle bestellingen die frauduleuze tekens hebben, selecteren en annuleren. Bijvoorbeeld wanneer het factuuradres ver verwijderd is van het verzendadres. Of dat er veel pogingen zijn gedaan om met een creditcard te kopen. Als dit het geval is, en u bent een legitieme koper, neem dan contact met ons op, dan lossen we het probleem op.

Ik heb een foutief of verkeerd item ontvangen
Ten eerste, het spijt ons voor het eventuele ongemak. Dit kan gebeuren door fabrieks- of magazijnfouten. Neem binnen 30 dagen na aankomst contact met ons op via shop@grumpydutch.nl. Vermeld daarbij de volgende informatie:

  • Bestelnummer
  • Naam van het item
  • Probleemomschrijving
  • Fotografisch bewijs

Niet-opgehaalde zendingen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor niet opgehaalde zendingen. Als we het eenmaal terug hebben, brengen we nieuwe verzendkosten in rekening om het pakket opnieuw te versturen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

OVERZICHT
Deze website wordt beheerd door Lapanouse Music v.o.f.. Overal op de site verwijzen de termen “wij”, “ons” en “onze” naar Lapanouse Music v.o.f.. Lapanouse Music v.o.f. biedt deze website, met inbegrip van alle informatie, tools en diensten die beschikbaar zijn vanaf deze site aan u, de gebruiker, op voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden, bepalingen, beleid en kennisgevingen die hier worden vermeld.

Door onze site te bezoeken en/of iets van ons te kopen, neemt u deel aan onze “Service” en gaat u akkoord met de voorwaarden op deze pagina. Deze Servicevoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site, met inbegrip van maar niet beperkt tot gebruikers die browsers, verkopers, klanten, handelaren en/of bijdragers van inhoud zijn.

Lees deze Servicevoorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt of gebruikt. Door de toegang tot of het gebruik van enig deel van de site, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Servicevoorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, dan mag u de website niet bezoeken of gebruik maken van diensten.

Alle nieuwe functies of hulpmiddelen die aan de huidige winkel worden toegevoegd, zijn ook onderworpen aan de Servicevoorwaarden. U kunt de meest actuele versie van de Gebruiksvoorwaarden ten allen tijden op deze pagina bekijken. Wij behouden ons het recht voor om elk onderdeel van deze Servicevoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door het plaatsen van updates en/of wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortgezette gebruik van of toegang tot de website na het plaatsen van eventuele wijzigingen houdt in dat u deze wijzigingen accepteert.


ARTIKEL 1 – ONLINE WINKELVOORWAARDEN
Door in te stemmen met deze Algemene Voorwaarden, verklaart u dat u ten minste de meerderjarige leeftijd in uw staat of provincie van verblijf hebt, of dat u de meerderjarige leeftijd in uw staat of provincie van verblijf hebt en dat u ons toestemming hebt gegeven om een van uw minderjarige afhankelijke personen toe te staan deze site te gebruiken.
U mag onze producten niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden en u mag bij het gebruik van de Service geen wetten in uw rechtsgebied overtreden (met inbegrip van maar niet beperkt tot auteursrecht wetten).
U mag geen virussen of enige code van destructieve aard overbrengen.
Een inbreuk of schending van een van de Voorwaarden zal resulteren in een onmiddellijke beëindiging van uw Diensten.

ARTIKEL 2 – ALGEMENE VOORWAARDEN
Wij behouden ons het recht voor om op elk moment service te weigeren aan wie dan ook, om welke reden dan ook.
U begrijpt dat uw content (met uitzondering van creditcardgegevens) onversleuteld kan worden overgedragen en dat er sprake kan zijn van (a) overdrachten via verschillende netwerken; en (b) wijzigingen om te voldoen aan en zich aan te passen aan de technische vereisten van het verbinden van netwerken of apparaten. Creditcardgegevens worden altijd gecodeerd tijdens de overdracht via netwerken.
U gaat ermee akkoord dat u geen enkel deel van de Service, het gebruik van de Service of de toegang tot de Service of enig contact op de website via welke de Service wordt geleverd, zult reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of exploiteren, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons.
De in deze overeenkomst gebruikte koppen zijn alleen voor het gemak opgenomen en zullen deze Voorwaarden niet beperken of anderszins beïnvloeden.

ARTIKEL 3 – NAUWKEURIGHEID, VOLLEDIGHEID EN ACTUALITEIT VAN DE INFORMATIE
Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie die op deze site beschikbaar wordt gesteld niet nauwkeurig, volledig of actueel is. Het materiaal op deze site is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie en mag niet worden gebruikt als enige basis voor het nemen van beslissingen zonder raadpleging van primaire, nauwkeurigere, vollediger of tijdigere informatiebronnen. Elk vertrouwen in het materiaal op deze site is op eigen risico.
Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. Historische informatie is noodzakelijkerwijs niet actueel en wordt alleen ter beschikking gesteld als referentie. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze site te allen tijde te wijzigen, maar wij zijn niet verplicht om de informatie op onze site bij te werken. U gaat ermee akkoord dat het uw verantwoordelijkheid is om wijzigingen op onze site te controleren.

ARTIKEL 4 – WIJZIGINGEN VAN DE SERVICE EN PRIJZEN
De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Wij behouden ons het recht voor om de Service (of enig deel of inhoud daarvan) te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te beëindigen.
Wij zijn niet aansprakelijk jegens u of een derde partij voor enige wijziging, prijswijziging, opschorting of stopzetting van de Service.

ARTIKEL 5 – PRODUCTEN OF DIENSTEN
Bepaalde producten of diensten kunnen uitsluitend online beschikbaar zijn via de website. Deze producten of diensten kunnen een beperkte hoeveelheid hebben en kunnen alleen worden geruild of geretourneerd volgens ons retourbeleid.
We hebben er alles aan gedaan om de kleuren en afbeeldingen van onze producten die in de winkel verschijnen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Wij kunnen niet garanderen dat de weergave van uw computermonitor van welke kleur dan ook accuraat is.
Wij behouden ons het recht voor, maar zijn niet verplicht, om de verkoop van onze producten of diensten te beperken tot een persoon, geografische regio of jurisdictie. Wij kunnen dit recht per geval uitoefenen. Wij behouden ons het recht voor om de hoeveelheden van de producten of diensten die wij aanbieden te beperken. Alle beschrijvingen van producten of productprijzen kunnen op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving, naar eigen goeddunken van ons worden gewijzigd. Wij behouden ons het recht voor om elk product op elk moment te beëindigen. Elk aanbod voor een product of dienst dat op deze site wordt gedaan, is ongeldig waar dat verboden is.
Wij garanderen niet dat de kwaliteit van producten, diensten, informatie of ander materiaal dat door u is gekocht of verkregen aan uw verwachtingen zal voldoen, of dat eventuele fouten in de Service zullen worden gecorrigeerd.

ARTIKEL 6 – NAUWKEURIGHEID VAN DE FACTURERING EN ACCOUNTINFORMATIE
Wij behouden ons het recht voor om elke bestelling die u bij ons plaatst te weigeren. Wij kunnen, naar eigen goeddunken, de gekochte hoeveelheden per persoon, per huishouden of per bestelling beperken of annuleren. Deze beperkingen kunnen betrekking hebben op bestellingen die zijn geplaatst door of onder hetzelfde klantenaccount, dezelfde creditcard, en/of bestellingen die gebruik maken van hetzelfde facturerings- en/of verzendadres. In het geval dat we een wijziging in een bestelling aanbrengen of deze annuleren, zullen we u hiervan op de hoogte stellen door contact op te nemen met het e-mailadres en/of het factuuradres/telefoonnummer dat bij de bestelling is opgegeven. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te beperken of te verbieden die, naar ons eigen oordeel, lijken te zijn geplaatst door dealers, wederverkopers of distributeurs.

U gaat ermee akkoord om actuele, volledige en nauwkeurige aankoop- en accountinformatie te verstrekken voor alle aankopen die in onze winkel worden gedaan. U gaat ermee akkoord uw account en andere informatie, waaronder uw e-mailadres en creditcardnummers en vervaldata, onmiddellijk bij te werken, zodat we uw transacties kunnen voltooien en contact met u kunnen opnemen als dat nodig is.

Voor meer informatie kunt u ons retourbeleid raadplegen.

ARTIKEL 7 – OPTIONELE HULPMIDDELEN
We kunnen u toegang geven tot tools van derden waarop we geen toezicht houden, noch enige controle of input hebben.
U erkent en gaat ermee akkoord dat we toegang bieden tot dergelijke tools “zoals ze zijn” en “zoals ze beschikbaar zijn” zonder enige garantie, verklaring of voorwaarde van welke aard dan ook en zonder enige goedkeuring. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor of in verband met uw gebruik van optionele tools van derden.
Elk gebruik door u van optionele tools die via de site worden aangeboden is geheel op eigen risico en discretie en u dient ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de voorwaarden waarop de tools door de betreffende derde partij(en) worden aangeboden en dat u deze goedkeurt.
We kunnen in de toekomst ook nieuwe diensten en/of functies aanbieden via de website (inclusief het vrijgeven van nieuwe tools en middelen). Dergelijke nieuwe functies en/of diensten vallen ook onder deze gebruiksvoorwaarden.

ARTIKEL 8 – LINKS VAN DERDEN
Bepaalde inhoud, producten en diensten die beschikbaar zijn via onze Service kunnen materialen van derden bevatten.
Links van derden op deze site kunnen u leiden naar websites van derden die niet aan ons gelieerd zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onderzoeken of evalueren van de inhoud of de nauwkeurigheid en wij geven geen garantie en zijn niet verantwoordelijk voor materialen of websites van derden, of voor andere materialen, producten of diensten van derden.
Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of schade in verband met de aankoop of het gebruik van goederen, diensten, middelen, inhoud of enige andere transacties in verband met websites van derden. Lees het beleid en de praktijken van de derde partij zorgvuldig door en zorg ervoor dat u deze begrijpt voordat u een transactie aangaat. Klachten, claims, zorgen of vragen met betrekking tot producten van derden dienen te worden gericht aan de derde partij.

ARTIKEL 9 – OPMERKINGEN VAN GEBRUIKERS, FEEDBACK EN ANDERE INZENDINGEN
Als u, op ons verzoek, bepaalde specifieke inzendingen (bijvoorbeeld inzendingen voor prijsvragen) of zonder een verzoek van ons, creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen of ander materiaal stuurt, hetzij online, per e-mail, per post of anderszins (gezamenlijk ‘commentaar’), zullen wij te allen tijde, zonder beperking, het commentaar dat u naar ons doorstuurt niet bewerken, kopiëren, publiceren, distribueren, vertalen en anderszins gebruiken in enig medium. Wij zijn verplicht (1) om eventuele opmerkingen vertrouwelijk te behandelen. Wij zijn niet verplicht (1) om compensatie te betalen voor eventuele opmerkingen; of (2) om te reageren op eventuele opmerkingen.
We kunnen, maar zijn niet verplicht om inhoud die we naar eigen goeddunken onwettig, beledigend, bedreigend, lasterlijk, pornografisch, obsceen of anderszins verwerpelijk vinden of die het intellectuele eigendom van een partij of deze Servicevoorwaarden schendt, te controleren, te bewerken of te verwijderen.
U gaat ermee akkoord dat uw commentaar geen enkel recht van een derde partij schendt, met inbegrip van het auteursrecht, handelsmerk, privacy, persoonlijkheid of andere persoonlijke of eigendomsrechten. U gaat er verder mee akkoord dat uw opmerkingen geen lasterlijk of anderszins onwettig, beledigend of obsceen materiaal zullen bevatten, of computervirussen of andere malware zullen bevatten die op enigerlei wijze de werking van de Service of een verwante website kunnen beïnvloeden. U mag geen vals e-mailadres gebruiken, doen alsof u iemand anders bent dan uzelf, of ons of derden op een andere manier misleiden met betrekking tot de oorsprong van eventuele opmerkingen. U bent als enige verantwoordelijk voor eventuele opmerkingen die u maakt en de juistheid ervan. Wij nemen geen verantwoordelijkheid en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele opmerkingen die door u of een derde partij worden geplaatst.

ARTIKEL 10 – PERSOONLIJKE INFORMATIE
Uw indiening van persoonlijke informatie via de winkel valt onder ons Privacybeleid.

ARTIKEL 11 – FOUTEN, ONNAUWKEURIGHEDEN EN WEGLATINGEN
Af en toe kan er informatie op onze site of in de Service staan die typografische fouten, onnauwkeurigheden of omissies bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, verzendkosten van producten, transittijden en beschikbaarheid. Wij behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onnauwkeurigheden of omissies te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken of om bestellingen te annuleren als de informatie in de Service of op een verwante website op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving (ook nadat u uw bestelling hebt ingediend) onnauwkeurig is.
Wij verbinden ons er niet toe om informatie in de Service of op een verwante website bij te werken, te wijzigen of te verduidelijken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, prijsinformatie, behalve zoals vereist door de wet. Geen enkele gespecificeerde update- of verversingsdatum die in de Service of op een verwante website wordt toegepast, mag worden gebruikt om aan te geven dat alle informatie in de Service of op een verwante website is gewijzigd of geüpdatet.

ARTIKEL 12 – VERBODEN GEBRUIK
In aanvulling op andere verbodsbepalingen zoals uiteengezet in de Servicevoorwaarden, is het u verboden de site of de inhoud ervan te gebruiken: (a) voor enig onwettig doel; (b) om anderen te verzoeken onwettige handelingen uit te voeren of deel te nemen aan onwettige handelingen; (c) om internationale, federale, provinciale of staatsverordeningen, regels, wetten of lokale verordeningen te overtreden; (d) om onze intellectuele eigendomsrechten of de intellectuele-eigendomsrechten van anderen te schenden of te schenden; (e) het lastigvallen, misbruiken, beledigen, schaden, belasteren, kleineren, intimideren of discrimineren op basis van geslacht, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, ras, leeftijd, nationale afkomst of handicap; (f) het verstrekken van onjuiste of misleidende informatie; (g) om virussen of andere soorten kwaadaardige code te uploaden of over te brengen die op enige wijze de functionaliteit of werking van de Dienst of van een verwante website, andere websites of het internet zal of kan worden gebruikt; (h) om persoonlijke informatie van anderen te verzamelen of te volgen; (i) om spam, phish, pharm, voorwendsel, spider, crawl of scrape te gebruiken; (j) voor enig obsceen of immoreel doel; of (k) om de veiligheidskenmerken van de Dienst of een verwante website, andere websites of het internet te omzeilen. Wij behouden ons het recht voor om uw gebruik van de Service of een verwante website te beëindigen voor het schenden van een van de verboden toepassingen.

ARTIKEL 13 – AFWIJZING VAN GARANTIES; BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID
Wij garanderen, verklaren of garanderen niet dat uw gebruik van onze service ononderbroken, tijdig, veilig of vrij van fouten zal zijn.
Wij garanderen niet dat de resultaten die door het gebruik van de dienst kunnen worden verkregen, nauwkeurig of betrouwbaar zijn.
U gaat ermee akkoord dat wij de dienst van tijd tot tijd voor onbepaalde tijd kunnen verwijderen of de dienst op elk moment kunnen annuleren, zonder voorafgaande kennisgeving.
U gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat uw gebruik van, of het onvermogen tot gebruik van, de dienst op uw eigen risico is. De dienst en alle producten en diensten die via de dienst aan u worden geleverd, worden (behalve zoals uitdrukkelijk door ons vermeld) geleverd ‘zoals ze zijn’ en ‘zoals ze beschikbaar zijn’ voor uw gebruik, zonder enige verklaring, garantie of voorwaarde van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met inbegrip van alle impliciete garanties of voorwaarden van verhandelbaarheid, verhandelbare kwaliteit, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel, en niet-inbreuk.
In geen geval zullen onze directeuren, functionarissen, werknemers, filialen, agenten, aannemers, stagiaires, leveranciers, dienstverleners of licentiegevers aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies, vordering, of enige directe, indirecte, incidentele, punitieve, speciale of gevolgschade van welke aard dan ook, met inbegrip van, maar niet beperkt tot gederfde winst, gederfde inkomsten, gemiste besparingen, verlies van gegevens, vervangingskosten, of enige soortgelijke schade, ongeacht of deze gebaseerd is op een contract, onrechtmatige daad (met inbegrip van nalatigheid), strikte aansprakelijkheid of anderszins, voortvloeiend uit uw gebruik van een van de diensten of producten die met behulp van de dienst zijn aangeschaft, of voor enige andere claim die op enigerlei wijze verband houdt met uw gebruik van de dienst of een product, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, eventuele fouten of weglatingen in de inhoud, of enig verlies of schade van welke aard dan ook als gevolg van het gebruik van de dienst of enige inhoud (of product) die is gepost, verzonden of anderszins beschikbaar is gesteld via de dienst, zelfs als u op de hoogte bent gesteld van de mogelijkheid daarvan. Omdat sommige staten of rechtsgebieden de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet toestaan, zal onze aansprakelijkheid in dergelijke staten of rechtsgebieden beperkt zijn tot de maximale mate die door de wet is toegestaan.

ARTIKEL 14 – VRIJWARING
U gaat ermee akkoord dat u de cultuur en onze moedermaatschappij, dochterondernemingen, filialen, partners, functionarissen, directeuren, agenten, aannemers, licentiegevers, dienstverleners, onderaannemers, leveranciers, stagiairs en werknemers niet verspilt en dat u niet aansprakelijk wordt gesteld voor claims of eisen, inclusief redelijke advocaatkosten, die door een derde partij worden ingediend als gevolg van of voortvloeiend uit uw inbreuk op deze Servicevoorwaarden of de documenten die deze bevatten door middel van verwijzing, of uw schending van een wet of de rechten van een derde partij.

ARTIKEL 15 – SCHEIDBAARHEID
In het geval dat een bepaling van deze Servicevoorwaarden onwettig, nietig of niet-afdwingbaar wordt geacht, zal een dergelijke bepaling niettemin afdwingbaar zijn voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, en het niet-afdwingbare gedeelte zal worden geacht te zijn gescheiden van deze Servicevoorwaarden, zal een dergelijke bepaling geen invloed hebben op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

ARTIKEL 16 – BEËINDIGING
De verplichtingen en aansprakelijkheden van de partijen die vóór de beëindigingsdatum zijn aangegaan, blijven na de beëindiging van deze overeenkomst voor alle doeleinden bestaan.
Deze servicevoorwaarden zijn van kracht, tenzij en totdat ze door u of door ons worden beëindigd. U kunt deze Servicevoorwaarden te allen tijde beëindigen door ons mee te delen dat u onze Diensten niet langer wenst te gebruiken, of wanneer u het gebruik van onze site staakt.
Als u naar ons eigen oordeel faalt, of als we vermoeden dat u heeft gefaald, om te voldoen aan een voorwaarde of bepaling van deze Servicevoorwaarden, kunnen we ook deze overeenkomst op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving beëindigen en blijft u aansprakelijk voor alle bedragen die verschuldigd zijn tot en met de datum van beëindiging; en/of dienovereenkomstig kan u de toegang tot onze Diensten (of een deel daarvan) worden ontzegd.

ARTIKEL 17 – GEHELE OVEREENKOMST
Het niet uitoefenen of afdwingen van enig recht of enige bepaling van deze Servicevoorwaarden betekent niet dat wij afstand doen van een dergelijk recht of een dergelijke bepaling.
Deze Servicevoorwaarden en alle beleidsregels of werkingsregels die door ons op deze site of met betrekking tot de Service zijn geplaatst, vormen de volledige overeenkomst en afspraak tussen u en ons en zijn van toepassing op uw gebruik van de Service, en vervangen alle eerdere of gelijktijdige overeenkomsten, mededelingen en voorstellen, hetzij mondeling hetzij schriftelijk, tussen u en ons (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, eerdere versies van de Servicevoorwaarden).
Eventuele onduidelijkheden in de interpretatie van deze Servicevoorwaarden zullen niet worden geïnterpreteerd tegen de opstellende partij.

ARTIKEL 18 – TOEPASSELIJK RECHT
Deze Servicevoorwaarden en eventuele afzonderlijke overeenkomsten waarbij wij u Diensten leveren, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving.

ARTIKEL 19 – WIJZIGINGEN IN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN
U kunt de meest actuele versie van de Algemene Voorwaarden op elk gewenst moment op deze pagina bekijken.
Wij behouden ons het recht voor om, naar eigen goeddunken, een deel van deze Servicevoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door het plaatsen van updates en wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om onze website regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortgezette gebruik van of toegang tot onze website of de Service na het plaatsen van wijzigingen in deze Servicevoorwaarden houdt in dat u deze wijzigingen accepteert.

ARTIKEL 20 – CONTACTGEGEVENS
Vragen over de voorwaarden dienen te worden gericht aan ons op shop@grumpydutch.nl.

Nieuwsbrief Marc Floor

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Marc Floor en ontvang als eerste exclusieve content en speciale fan-kortingen!