Sylvana Oosterhoff

Sylvana Oosterhoff @ Grumpy Dutch

Sylvana Oosterhoff is afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts als Musicalartist en heeft na haar opleiding de rol van Luna mogen vertolken in de kindermusical ‘Plaza Patatta, een fantastische verjaardag’. Hierdoor is zij terecht gekomen bij het platenlabel Lapanouse waar zij nu (naar haar eigen woorden) aan hele toffe projecten mee werkt. Niet alleen op het podium of op beeld kan zij uitvoeren waar ze voor heeft geleerd, maar kan ze door haar onderwijsassistent opleiding ook jonge kinderen hierin lesgeven en de ervaring van ‘on stage’ staan laten ervaren.
Als jong meisje was Sylvana al gek van theater. Heel vreemd was het dan ook niet dat ze in deze wereld rolde, met een vader die ooit de stagemanager was van The Golden Earring en jarenlang stagemanager is geweest. Later, toen hij zijn eigen bedrijf startte in de opbouw van (theater) evenementen, beurzen en congressen, nam hij Sylvana altijd mee backstage in de grootste theaters.

‘Als iets je motiveert en als je ergens van houdt, moet je het doen en mag niemand je daarin tegenhouden’. 
Sylvana heeft voor ‘Het is Overal’ al twee mooie nummers mogen zingen: ‘Als ik naar je kijk’ en ‘Kus op je gedachten’.

Fotografie: Denise Goudriaan.

video's

media

share Sylvana Oosterhoff met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest
Wil je meer informatie over Sylvana Oosterhoff of één van onze andere artiesten? Wil je weten wat Grumpy Dutch voor jouw evenement kan betekenen? Neem dan contact met ons op!