Wie wint in 2020 de

+ videoclip?

In het weekend van 27 en 28 juni 2020 openen wij onze deuren van de studio in Hilversum voor zangers en muzikanten uit Nederland om mee te doen aan de tweede editie van ‘#BeGrumpy’. Tijdens het ‘#BeGrumpy’ weekend krijg je een kwartier de tijd om één song op te nemen. Je begeleidt jezelf of neemt een muzikant mee. Het optreden in de studio wordt gefilmd en op YouTube geplaatst. Je kunt je alleen inschrijven of als duo. Met een gitaar of op piano. Je mag in het Spaans, Engels, Nederlands, Frans, Italiaans of Duits zingen. En dat kunnen songs van vroeger of nu zijn.

Het resultaat is een playlist aan toffe coverclips die je op ons YouTube kanaal kunt vinden. Met hun opname/clip kunnen de artiesten vervolgens een echte studio-opname + videoclip bij het label Lapanouse Music winnen. De artiest die de meeste likes (‘duimpjes’) op haar/zijn/hun clip weet te krijgen – en daarnaast een goed rapport van de vakjury – wint. De eerste editie werd gewonnen door Moon van Bakelen die daarna haar eigen nummer ‘Fearless’ uitbracht. Dus betrek je familie, vrienden en fans erbij om op jouw te stemmen. Dat kan tot en met vrijdag 17 juli. Op zaterdag 18 juli maken we de winnaar van de ‘#BeGrumpy 2020’ bekend.

And don’t forget, #begrumpy

Corona maatregelen

Met de huidige versoepelingen van de overheid ivm het Corona-virus gaan wij er vanuit dat we het #begrumpy-weekend mogen organiseren. We vragen wel je medewerking:

  • Je krijgt een bevestiging met een tijdstip. Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang naar de studio
  • Kom alleen met de mensen die gaan optreden
  • Houd je aan de regels zoals opgesteld door het RIVM
  • Wij houden de studio zoals altijd schoon

#

inschrijfformulier #BeGrumpy

Schrijf je in voor . Na je inschrijving ontvang je een bevestiging. Als je je inschrijft verwachten we dat je ook komt!

error: De inhoud op deze pagina is beschermd.